היסטוריה
בשנות הנשיאות הראשונות של הרבי הי' הסדר שהיו הולכים לדרוש בבתי כנסיות דברי חסידות, והרבי נהג לומר כמין 'דרשה' מיוחדת שיועדה על מנת שיחזרו אותה בבתי הכנסיות, כך הי' במשך שנתיים ואת השיחות האלו הדפיסו בקונטריסים תחת השם "ליקוטי שיחות",
ויש להאריך בכל השתלשלות הענינים
אכן יש להאריך בכל סדר ההוצאה לאור, משום מה נכנס בערך זה רשימה ארוכה אשר לא נצרכת ומייגעת מאד. יש בלינק זה בהוספה, הרבה היסטוריה, למי שיוכל להקדיש לכך מעט זמן יבורך:http://www.chabad.info/index.php?url=article_he&id=43632. הצלחה רבה ומופלגה.--Shalom 23:14, 21 בדצמבר 2009 (UTC)
תיקון שם הערך
השם הוא "לקוטי שיחות" ולא "ליקוטי" (בלי יו"ד).
לכאורה יש להעביר הערך, לקוטי שיחות כפי שהספר נקרא. גם לא מובן לי למה יש לכתוב ספר כאשר אין ולא סביר שיהיה ערך אחר, על השם לקוטי שיחות זה רק מקשה על מציאתו בחיפוש הפנימי ובגוגל. --שיע 23:04, 23 בפברואר 2011 (UTC)
- בעד + בעד. --בברכה, שָׁלוֹם - יְהוּדִים מְשׂוֹחֲחִים כ' באדר א' ה'תשע"א, למניינם 01:00, 24 בפברואר 2011 (UTC)
- באם אכן אף משתמש לא ימצא משמעות מקבילה, ניתן יהיה לשנות את שם הערך. --חיים נהר ¤ (שׂיג ושׂיח), כ' באדר א' ה'תשע"א 02:11, 24 בפברואר 2011 (UTC)
מי ערך את לקוטי שיחות ?
לא מופיע מי ערך את הלקוטי שיחות האם הרבי עצמו ? האם הרבי רק הגיה ? מי ערך את ההארות בשולי הדף ? האם ר' יואל כהן ניסח חלק מהשיחות ? מדוע כשקוראים שיחה לא מוגה מספר התוועדויות או ספר השיחות ואותה שיחה מופיעה בלקוטי שיחות הניסוח שונה לגמרי עד שקשה לקשר בין שני השיחות ? מי יכול להאיר עינינו בכל זה ?