חב"דפדיה:פיתוח – הבדלי גרסאות

כפתור +
המשך העברה תוך התעלמות מדברים מיותרים ופשוטים
שורה 45: שורה 45:
=== תווים שבטעות מקורם ===
=== תווים שבטעות מקורם ===
החלפת תווים אנגליים ומשונים שמפריעים גם למראה אחיד של חב"דפדיה גם לחיפוש, וגם ליצירת קישורים אדומים רבים. '''החלפת כל ה” ל" וכל ה’ ל' בהקדם האפשרי'''.  •  '''[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|תמיד בשמחה]]'''  •  ט"ו בתמוז ה'תשע"ג  •  14:23, 23 ביוני 2013 (UTC)
החלפת תווים אנגליים ומשונים שמפריעים גם למראה אחיד של חב"דפדיה גם לחיפוש, וגם ליצירת קישורים אדומים רבים. '''החלפת כל ה” ל" וכל ה’ ל' בהקדם האפשרי'''.  •  '''[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|תמיד בשמחה]]'''  •  ט"ו בתמוז ה'תשע"ג  •  14:23, 23 ביוני 2013 (UTC)
== גאדג'אטים אישיים ==
הוספת הסימניה 'העדפות שלי'/גאדג'אטים' בדף האישי 'העדפות שלי' --[[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] ו' בתמוז ה'תשע"ג 10:57, 14 ביוני 2013 (UTC)
:הייתי מוסיף להכניס את כל (או רוב) הגאדג'אטים המופיעים בויקיפדיה. • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • ו' בתמוז ה'תשע"ג 19:14, 14 ביוני 2013 (UTC)
== אשף תבניות ==
אשף תבניות. (בשתי מלים, כשמכניסים תבנית לערך, היא נכנסת כמו שהיא. כדי ליצור תבנית שניתנת לעריכה שונה מערך אחד לשני צריך את 'אשף התבניות' שנותן עריכה של התבנית בדף הערך). --[[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] ו' בתמוז ה'תשע"ג 10:57, 14 ביוני 2013 (UTC)
:'''חשוב ביותר:''' השלמת חיפוש אוטומטית. זה יקפיץ עשרות מונים את כל נוחות השימוש בחב"דפדיה.  •  '''[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|תמיד בשמחה]]'''  •  ו' בתמוז ה'תשע"ג  •  19:25, 14 ביוני 2013 (UTC)
== גלריית תמונות מוסתרות ==
גלריות תמונות מוסתרות, ותבניות טקסט מוסתרות. נצרך במאוד לשיפור המראה הכללי של חב"דפדיה.  •  '''[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|תמיד בשמחה]]'''  •  ו' בתמוז ה'תשע"ג  •  19:35, 14 ביוני 2013 (UTC)
:קצת פחות נצרך:הוספת סרטוני וידאו וקבצי אודיו.  •  '''[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|תמיד בשמחה]]'''  •  ו' בתמוז ה'תשע"ג  •  19:35, 14 ביוני 2013 (UTC)
::בהמשך להנ"ל, האפשרות להעלאת כל פורמטי התמונות כולל וקטורי כבויקיפדיה, כך שלא נצטרך להמיר תמונות המועתקות משם...  (כמובן תוך מתן קרדיט) --[[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] ט' בתמוז ה'תשע"ג 14:30, 17 ביוני 2013 (UTC)
== הצגת הערות שוליים ==
הצגת הערות שוליים בעת קריאת הערך כאשר מרחפים על ההערה עם העכבר.  •  '''[[משתמש:זוננשיין|זוננשיין]] - [[שיחת משתמש:זוננשיין|תמיד בשמחה]]'''  •  ח' בתמוז ה'תשע"ג  •  03:10, 16 ביוני 2013 (UTC)
== תמונות מקושרות ==
*הפעלת תוכנת העריכה עבור האופציה (והפעלת האופציה עצמה כמובן): ImageMap. למי שלא יודע במה מדובר, תוכלו לראות בויקיפדיה '''תבנית:מפת תמונה'''. תבנית נפלאה, '''חובה בחב"דפדיה!''' • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • י"ב בתמוז ה'תשע"ג 02:11, 20 ביוני 2013 (UTC)
::כרגע עולה לי רעיון (שאותו יבין רק מי שקרא מה היא התבנית הזו, ואיך עובדת), לפתוח משתמש פקטיבי בויקיפדיה לצורך זה - כך שנעלה שם את הקבצים, נפעיל את התוכנה ונעתיק את הקוד ויקי אלינו. השאלה אם זה יעבוד (אם האופציה הזו בכלל עובדת אצלנו, נראה לי שלא), ומי מוכן להעלות קבצים לויקיפדיה ולחטוף בדף השיחה בלי סוף הערות. • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • י"ב בתמוז ה'תשע"ג 02:11, 20 ביוני 2013 (UTC)
== תבניות ניווט ==
'''תבניות ניווט''', שכל תבנית שאני יעתיק מויקיפדיה יעבוד בצורה מלאה כאן--בברכה, '''[[משתמש:יצחק ב|יצחק]] - [[שיחת משתמש:יצחק ב|שיחת הגאולה]]''' 03:23, 24 ביוני 2013 (UTC)
::איזו תבנית ניווט למשל לא הצלחת להפעיל כאן? • [[משתמש:שנוזל|שנוזעל]] - [[שיחת משתמש:שנוזל|שיחה]] • ט"ז בתמוז ה'תשע"ג 23:44, 24 ביוני 2013 (UTC)
:::תבנית יהדות--בברכה, '''[[משתמש:יצחק ב|יצחק]] - [[שיחת משתמש:יצחק ב|שיחת הגאולה]]''' 17:20, 25 ביוני 2013 (UTC)
* ביטול ההרחבה שמחייבת קפצ'קה לאנונימים. --[[משתמש:שיע.ק|שיע]] • [[שיחת משתמש:שיע.ק|שיחה]] י"ז בתמוז ה'תשע"ג 22:18, 25 ביוני 2013 (UTC)


[[קטגוריה:חב"דפדיה תחזוקה]]
[[קטגוריה:חב"דפדיה תחזוקה]]