גרשון אבצן (סינסינטי) – הבדלי גרסאות

שורה 20: שורה 20:


סדרת השיעורים:
סדרת השיעורים:
* '''משיח, מה שאנחנו מאמינים'''. נושאי השיעורים: א. המקורות בחז"ל על האמונה בביאת משיח, ואמונת חסידים ברבי כמלך המשיח. ב. סעודת שור הבר והלוויתן. ג. ביאת אליהו הנביא. ד. בית המקדש - כולל גם שיעורים בנושאי כלי המקדש ובגדי כהונה. ה. ביאורים בשיחותיו של הרבי מהשנים תשנ"א-נ"ב.
* '''משיח, מה שאנחנו מאמינים''' - נושאי השיעורים: א. המקורות בחז"ל על ה[[אמונה]] בביאת [[משיח]], ואמונת חסידים [[הרבי כמלך המשיח|ברבי כמלך המשיח]]. ב. [[סעודת שור הבר והלווייתן]]. ג. ביאת [[אליהו הנביא]]. ד. [[בית המקדש]] - כולל גם שיעורים בנושאי כלי המקדש ובגדי כהונה. ה. ביאורים בשיחותיו של הרבי מהשנים [[תשנ"א]]-[[תשנ]].
* '''אחרית הימים'''. נושאי השיעורים: א. הבדלים בין סוגי הקיצים השונים בחז"ל. ב.מלחמת גוג ומגוג. ג. עשרת השבטים ונהר הסמבטיון. ד. [[משיח בן יוסף]].
* '''אחרית הימים''' - נושאי השיעורים: א. הבדלים בין סוגי [[קץ|הקיצים]] השונים בחז"ל. ב.[[מלחמת גוג ומגוג]]. ג. [[עשרת השבטים]] ונהר הסמבטיון. ד. [[משיח בן יוסף]].
* '''בונים את בית המקדש'''. נושאי השיעורים: הלכות בית הבחירה ברמב"ם.
* '''בונים את בית המקדש''' - נושאי השיעורים: [[הלכות בית הבחירה]] ב[[רמב]].
* '''מבצעים ומשיח'''. נושאי השיעורים: כל שיעור מוקדש לאחד מעשרת המבצעים וכיצד הוא מכין את העולם כולו לגאולה השלימה.
* '''מבצעים ומשיח''' - נושאי השיעורים: כל שיעור מוקדש לאחד מ[[עשרת המבצעים]] וכיצד הוא מכין את העולם כולו ל[[גאולה]] השלימה.


==לקריאה נוספת==
==לקריאה נוספת==