אליעזר קרישבסקי – הבדלי גרסאות

עדכון
שורה 1: שורה 1:
[[קובץ:ר' לוז'ע.jpg|ממוזער|הרב קרישבסקי ([[תשפ"ה]])]][[קובץ:66b083f240a5a 1722844146 news images gallery.jpg|ממוזער|הרב קרישבסקי לצד הרב [[יוסף דובער קסטל]] באירוע בישיבה בבני ברק (מימין, תשפ"ד)]]
[[קובץ:ר' לוז'ע.jpg|ממוזער|הרב קרישבסקי ([[תשפ"ה]])]][[קובץ:66b083f240a5a 1722844146 news images gallery.jpg|ממוזער]]
הרב '''אליעזר (לוז'ע) קרישבסקי''' הוא משגיח לשעבר בישיבת [[תומכי תמימים בני ברק]] שעתיד לשמש כמנהל רוחני בסניף ישיבת [[תומכי תמימים אור יהודה (גדולה)|תומכי תמימים אור יהודה]].
הרב '''אליעזר (לוז'ע) קרישבסקי''' הוא משגיח לשעבר בישיבת [[תומכי תמימים בני ברק]] שעתיד לשמש כמנהל רוחני בסניף ישיבת [[תומכי תמימים אור יהודה (גדולה)|תומכי תמימים אור יהודה]].


שורה 9: שורה 9:
לאחר נישואיו עם רעייתו קבע את מגוריו בעיר [[ביתר עילית]] - שם נמנה על חבר הגבאים בבית הכנסת חב"ד של קהילת [[מעייני ישראל]].
לאחר נישואיו עם רעייתו קבע את מגוריו בעיר [[ביתר עילית]] - שם נמנה על חבר הגבאים בבית הכנסת חב"ד של קהילת [[מעייני ישראל]].


בשנת [[תשפ"ג]] החל לשמש בתפקיד המשגיח בישיבת [[תומכי תמימים בני ברק]], כמו כן שימש גם (באופן לא רשמי) כמשפיע.
בשנת [[תשפ"ג]] החל לשמש בתפקיד המשגיח בישיבת [[תומכי תמימים בני ברק|תומכי תמימים בני ברק.]]


מידי שבת התוועד עם התמימים ודיבר איתם רבות בעיקר על לימוד הליקוטי תורה והתורה אור ועל הצורך בהתקשרות לרבי.
בשבתות היה משגיח.


הרב קרישבסקי היה אחראי על לימודי הגירסא בישיבה וניהל שיטה חינוכית בלימוד הגמרא לגירסא, הדורשת לימוד וגריסה של דפים רבים.
הרב קרישבסקי היה אחראי על לימודי הגירסא בישיבה ומידי יום הכריז על התוכן הנלמד.


כמו כן היה מהיוזמים של מבצעים רבים בישיבה כמו מבצע הכנה לג' תמוז שכלל בתוכו שינון של כל חלק א' בתורת מנחם בע"פ.{{הערה|[https://col.org.il/news/170678 תות"ל בני ברק: מבחן פומבי ב'תורת מנחם' וכרטיסי טיסה לרבי] {{חב"ד און ליין|}}}}.
כמו כן יזם מבצע הכנה לג' תמוז שכלל בתוכו שינון של כל חלק א' בתורת מנחם בע"פ.{{הערה|[https://col.org.il/news/170678 תות"ל בני ברק: מבחן פומבי ב'תורת מנחם' וכרטיסי טיסה לרבי] {{חב"ד און ליין|}}}}.


לאחר סיום שנת הלימודים [[תשפ"ה]] סיים את תפקידו בישיבת חב"ד בבני ברק והוא עתיד לשמש כאיש הנהלה וכמנהל הרוחני של הישיבה החדשה המוקמת כסניף לישיבת [[תומכי תמימים אור יהודה (גדולה)|תומכי תמימים אור יהודה]].
לאחר שהצליח להחזיק כמשגיח בישיבה שלוש שנים, בשנת [[תשפ"ה]] סיים את תפקידו בישיבת חב"ד בבני ברק והוא עתיד לשמש כמנהל הרוחני של הישיבה החדשה המוקמת כסניף לישיבת [[תומכי תמימים אור יהודה (גדולה)|תומכי תמימים אור יהודה]].
 
== פעילות חינוכית ==
כדמות חינוכית מוזמן הרב קרישבסקי לדבר בפאנלים של מחנכים רבים.
 
כמו כן התראיין מספר פעמים לכלי תקשורת חרדיים על שיטתו החינוכית.<ref>לדוגמה: ראיון לשניאור רווכוגר, '''איך להצליח לחנך בתקופת ההתבגרות?''', תוכנית הפודקאסט "פשוט לחנך" מבית "אחוות תורה".</ref>


== הערות שוליים ==
== הערות שוליים ==