לדלג לתוכן

שיחה:אותו האיש – הבדלי גרסאות

מתוך חב"דפדיה, אנציקלופדיה חב"דית חופשית
אין תקציר עריכה
אין תקציר עריכה
שורה 3: שורה 3:
'''כולם רשעים כולם פושעים כולם ארורים כולם נאצים וכולם נשרפים (א ישרפו) בגיהנום לנצח!!'''
'''כולם רשעים כולם פושעים כולם ארורים כולם נאצים וכולם נשרפים (א ישרפו) בגיהנום לנצח!!'''


ויה"ר שתבינו את זה סו"ס, ואני תפילה שהשי"ת יסלח לי על מעשי, ויבין שעשיתי רק לשם שמים.
ויה"ר שתבינו את זה סו"ס, ואני תפילה שהשי"ת יסלח לי על מעשי, ויבין שעשיתי רק לשם שמים. {{שכח לחתום|ועד הנחות האק-אין-טשייניק}}

גרסה מ־12:02, 24 ביולי 2025

אני מקוה שה' יסלח לי על הלינק ששמתי (האמת שחשבתי לכתוב ערך עליו, אבל זה כבר מדאי...), עשיתי זאת בלב כבד מאד, רק לבטא נקודה: שאם אתם כותבים ערך על בארי גוראריה, חנה גוראריה, חנוך הענדל הבלין, (וכן חיים ליברמן, ודוד פישר), וכו' וכו' - כל הרשעים הארורים - ימח שמם וזכרם לעולם ועד - שמטרת חייהם היתה ללחום מלחמת חורמה נגד אבינו מלכנו נשיאנו כ"ק אדמו"ר שליט"א מלך המשיח, יש גם כן לכתוב ערך על הרשע מרושע הכי גדול - אותו האיש ימח שמו וזכרו בעוה"ז, וישתחקו עצמותיו בגיהנום בעוה"ב. שיהי' ברור: אין שום חילוק בינהים כלל וכלל!!! כולם רשעים כולם פושעים כולם ארורים כולם נאצים וכולם נשרפים (א ישרפו) בגיהנום לנצח!!

ויה"ר שתבינו את זה סו"ס, ואני תפילה שהשי"ת יסלח לי על מעשי, ויבין שעשיתי רק לשם שמים. -- נכתב ע"י ועד הנחות האק-אין-טשייניק ששכח לחתום את שמו.