מאיר גול – הבדלי גרסאות

א' מחב"ד (שיחה | תרומות)
א' מחב"ד (שיחה | תרומות)
אין תקציר עריכה
שורה 3: שורה 3:


== תולדות חיים ==
== תולדות חיים ==
נולד עשרה בטבת תשל"ט, לאביו ר' יוסף מלמד בתלמוד תורה מגדל העמק, ואימו חנה, מרצה ומדרכת כלות.  
נולד עשרה בטבת תשל"ט, לאביו ר' יוסף מלמד בתלמוד תורה מגדל העמק, ואימו חנה, מרצה מדרכת כלות.  
התחנך במוסודות חב"ד נצרת עלית, מגדל העמק, לאחר מכן, למד ב[[תומכי תמימים לוד]], שם התבלט בכשרונותיו ובמיוחד שיחד עם אחיו ר' שניאור זלמן נבחן על כל ספר [[התניא]].
התחנך במוסודות חב"ד נצרת עלית, מגדל העמק, לאחר מכן, למד ב[[תומכי תמימים לוד]], שם התבלט בכשרונותיו ובמיוחד שיחד עם אחיו התאום ר' שניאור זלמן נבחן על כל ספר [[התניא]] בעל פה.


לאחר מכן למד בישיבת תורת אמת, ושם נודע במבחניו של גמרא בעל פה, והשתתפת במסע לציוני רבותינו נשיאינו.
לאחר מכן למד בישיבת תורת אמת, ושם נודע במבחניו על מאות דפי גמרא בעל פה, והשתתפת במסע לציוני רבותינו נשיאינו.


בשיעור ג’ בתורת אמת התחיל לשמש כגנרל בקעמפ "נתיב הגאולה", במסגרת המרכז החינוכי-חסידי של הרב נפתלי רוט, והצלחתנו הביאה שבשנתיים הבאות הקמעפ הביא אותו במיוחד מחו"ל להיות גנרל בקמעפ.
בשיעור ג’ בתורת אמת התחיל לשמש כגנרל בקעמפ "נתיב הגאולה", במסגרת המרכז החינוכי-חסידי של הרב [[נפתלי רוט]], והצלחתנו הביאה שבשנתיים הבאות הקמעפ הביא אותו במיוחד מחו"ל להיות גנרל בקמעפ.


בשנת תשנ"ט למד בקבוצה ב 770.
בשנת תשנ"ט למד בקבוצה ב 770.