שלמה וילהלם – הבדלי גרסאות

אין תקציר עריכה
תגיות: עריכה ממכשיר נייד עריכה דרך האתר הנייד עריכה חזותית
אין תקציר עריכה
תגיות: עריכה ממכשיר נייד עריכה דרך האתר הנייד עריכה חזותית
שורה 22: שורה 22:


===ביקורי השליח בז'יטומיר===
===ביקורי השליח בז'יטומיר===
לאחר מספר חודשים כאשר עוצמת המלחמה פחתה, ההפגזות הפכו לממוקדות, ובז'יטומיר נרשמה רגיעה מסויימת, [[שלמה וילהלם|הרב שלמה וילהלם]] החל לבקר בעיר{{הערה|[https://chabad.info/news/797194/ מרגש: הרב וילהלם חזר לבני קהילתו בעיר השליחות ז'יטומיר] {{אינפו}}}}, ומאז עורך ביקורים בז'יטומיר בה פועל גם במלחמה הרב [[נחום תמרין]] ומפעיל את הפעילות עם היהודים שנותרו בעיר, וכאשר שוהה בארץ הקודש מנהל את בית היתומים באשקלון.
לאחר מספר חודשים כאשר עוצמת המלחמה פחתה, ההפגזות הפכו לממוקדות, ובז'יטומיר נרשמה רגיעה מסויימת, הרב שלמה וילהלם החל לבקר בעיר{{הערה|[https://chabad.info/news/797194/ מרגש: הרב וילהלם חזר לבני קהילתו בעיר השליחות ז'יטומיר] {{אינפו}}}}, ומאז עורך ביקורים בז'יטומיר בה פועל גם במלחמה הרב [[נחום תמרין]] ומפעיל את הפעילות עם היהודים שנותרו בעיר, וכאשר שוהה בארץ הקודש מנהל את בית היתומים באשקלון.


בשנת תשפ<nowiki>''</nowiki>ה פתח בשיתוף עם השליח לדוברי רוסית באשקלון הרב דניאל סטולר - בית חב<nowiki>''</nowiki>ד גדול לדוברי רוסית בשכונת המרינה בעיר.  
בתחילת שנת תשפ<nowiki>''</nowiki>ה פתח בשיתוף עם השליח לדוברי רוסית באשקלון הרב דניאל סטולר - בית חב<nowiki>''</nowiki>ד גדול לדוברי רוסית בשכונת המרינה בעיר.  


==משפחתו==
==משפחתו==