אברהם בן שמעון – הבדלי גרסאות

מ ניסוח
שורה 1: שורה 1:
[[קובץ:אברהם בן שמעון.jpg|ממוזער|נושא דברים ב[[כינוס תורה]] בבית כנסת חב"ד המרכזי של קהילת חב"ד ב[[מונטריאול]] ([[תשע"ט]])]]
[[קובץ:אברהם בן שמעון.jpg|ממוזער|נושא דברים ב[[כינוס תורה]] בבית כנסת חב"ד המרכזי של קהילת חב"ד ב[[מונטריאול]] ([[תשע"ט]])]]
הרב '''אברהם בן שמעון'''{{הערה|ערך זה לא עוסק בר' אברהם יהודה בן שמעון, מחסידי חב"ד בבני ברק ומצאצאי הצדיק רבי מנצור בן שמעון, ששמו ושם אשתו (פרידא אסתר) זהים לשמו ושם רעייתו של הרב בן שמעון ממונטריאול, קנדה.}} הינו ראש הכולל לדיינות במונטריאול, ומחבר ספרי הביאורים על ה'צפנת פענח' של [[הגאון הרוגו'צובי]].
הרב '''אברהם בן שמעון'''{{הערה|ערך זה לא עוסק בר' אברהם יהודה בן שמעון, מחסידי חב"ד בבני ברק ומצאצאי הצדיק רבי מנצור בן שמעון, ששמו ושם אשתו (פרידא אסתר) זהים לשמו ושם רעייתו של הרב בן שמעון ממונטריאול, קנדה.}} הוא ראש הכולל לדיינות במונטריאול, ומחבר ספרי הביאורים על ה'צפנת פענח' של [[הגאון הרוגו'צובי]].


==תולדות חיים==
==תולדות חיים==