טוב וחסד: הבדלים בין גרסאות בדף
קפיצה לניווט
קפיצה לחיפוש
אין תקציר עריכה |
אין תקציר עריכה |
||
שורה 5: | שורה 5: | ||
כמו"כ בית התבשיל מוציא עוד 200 מנות לאנשים שאינם יכולים להגיע למקום מסיבות שונות. | כמו"כ בית התבשיל מוציא עוד 200 מנות לאנשים שאינם יכולים להגיע למקום מסיבות שונות. | ||
בשבתות פועל במקום גם בית כנסת לדוברי רוסית בהנהלת הרב [[אלחנן שוחט]]. | |||
בית התבשיל פועל על ידי מוסדות חב"ד [[מגדל העמק]]. | בית התבשיל פועל על ידי מוסדות חב"ד [[מגדל העמק]]. |
גרסה מ־15:58, 18 במאי 2009
בית התבשיל "טוב וחסד" חב"ד מגדל העמק הוקם בשנת תשנ"ח עקב המצב הקשה והעוני הגובר בארץ הקודש.
בית התבשיל דואג לכל צרכי הניזונים בו, החל מארוחה חמה בצהריים, חבילות מזון בחגים, ביגוד, ומוצרי בי"ס לילדים ועוד.נכון לכתיבת שורות אלה ישנם כ 250 סועדים הבאים למקום מידי יום,
כמו"כ בית התבשיל מוציא עוד 200 מנות לאנשים שאינם יכולים להגיע למקום מסיבות שונות.
בשבתות פועל במקום גם בית כנסת לדוברי רוסית בהנהלת הרב אלחנן שוחט.
בית התבשיל פועל על ידי מוסדות חב"ד מגדל העמק.
- מנכ"ל בית התבשיל: צבי הירש פרידמן.
- סמנכ"ל: משה גרוסמן.