חיים שניאור ניסנבוים – הבדלי גרסאות

הוספות ושינויים
מ החלפת טקסט – "אזימאוו" ב־"אזימוב"
 
שורה 3: שורה 3:


==תולדות חיים==
==תולדות חיים==
נולד בשנת [[תשי"ב]] וגדל בבית מסורתי. בשנות לימודיו בתיכון החל להקפיד על שמירת תורה ומצוות עקב פגישותיו עם הרב [[שמואל אזימאוו]] - השליח הראשי של צרפת, ובשנת [[תשל"ב]] הצטרף לקבוצה שארגן הרב אזימאוו ל[[נסיעה לרבי]].
נולד בשנת [[תשי"ב]] וגדל בבית מסורתי. בשנות לימודיו בתיכון החל להקפיד על שמירת תורה ומצוות עקב פגישותיו עם הרב [[שמואל אזימוב]] - השליח הראשי של צרפת, ובשנת [[תשל"ב]] הצטרף לקבוצה שארגן הרב אזימוב ל[[נסיעה לרבי]].


במהלך הביקור הכניס הרב אזימאוו לרבי את רשימת חברי הקבוצה ושאל בשמם האם עליהם לעבור ללמוד בישיבה או להיכנס ללימודים באוניברסיטה ולעסוק שם בהשפעה והפצת יהדות, ולבקר מעת לעת בישיבה.
במהלך הביקור הכניס הרב אזימוב לרבי את רשימת חברי הקבוצה ושאל בשמם האם עליהם לעבור ללמוד בישיבה או להיכנס ללימודים באוניברסיטה ולעסוק שם בהשפעה והפצת יהדות, ולבקר מעת לעת בישיבה.


הרבי חילק את שמות התלמידים לשני טורים, כאשר הרב ניסנבוים נמנה בין הבחורים שנשלחו לאוניברסיטה, ולמד משפטים ומדעי המדינה, ובהמשך אף קיבל בעקבות כך משרה בשירות המדינה.
הרבי חילק את שמות התלמידים לשני טורים, כאשר הרב ניסנבוים נמנה בין הבחורים שנשלחו לאוניברסיטה, ולמד משפטים ומדעי המדינה, ובהמשך אף קיבל בעקבות כך משרה בשירות המדינה.