שיחה:ישראל יעקב יעבץ – הבדלי גרסאות

יצירת דף עם התוכן "{{א|משה פיק}}! כל הכבוד על העבודה הנפלאה! ערך משובח וטוב, כתוב בצורה אנציקלופדית, אך טעון מע..."
 
מחצית (שיחה | תרומות)
 
(9 גרסאות ביניים של 4 משתמשים אינן מוצגות)
שורה 1: שורה 1:
{{א|משה פיק}}! כל הכבוד על העבודה הנפלאה! ערך משובח וטוב, כתוב בצורה אנציקלופדית, אך טעון מעט שיפור. בהצלחה!--[[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|'''דף השיחה שלי'''}}]]{{*}} 15:35, 14 באוגוסט 2023 (UTC)
{{א|משה פיק}}! כל הכבוד על העבודה הנפלאה! ערך משובח וטוב, כתוב בצורה אנציקלופדית, אך טעון מעט שיפור. בהצלחה!--[[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|'''דף השיחה שלי'''}}]]{{*}} 15:35, 14 באוגוסט 2023 (UTC)
:{{א|משה פיק}}, מאיפה לך הידע הרחב בנושא?--{{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|'''דף השיחה שלי'''}}]]{{*}} 15:42, 14 באוגוסט 2023 (UTC)
==שנת לידה==
::{{א|משה פיק}} האם נולד בשנת ת'''ק'''צ"ז?. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(06:37, כ"ט באב, ה'תשפ"ג)</font>
:::תשובה: כן, תודה רבה על התיקון, זה לפי ממכתב בכתב ידו שחשפתי במכון שוקן בירושלים שהרב ישראל יעקב יעבץ שלח אל הגאון הרב משה נחום ירושלימסקי אב"ד קאמינקא כשביקש את סיועו להשיג אישור עלייה לארץ ישראל בשנת תרנ"ח בו הוא מציין שהוא ואשתו עברו זה מכבר את גיל שישים.
:::אני מאוד אוהב לדייק בפרטים ולהביא מקור לכל עובדה שאני מציין {{לא חתם|משה פיק}}
::::{{א|משה פיק}} בהזדמנות זו אביע ישר כח על כל הערכים שיצרת! כן ירבה וכן יפרוץ! פשוט תענוג. בברכה, [[משתמש:יוסף בן מלמד|יוסף בן מלמד]] ~ <font size="3">[[שיחת משתמש:יוסף בן מלמד|יחי המלך המשיח!]]</font> ~ <font size="2">(07:32, כ"ט באב, ה'תשפ"ג)</font>
:::::{{א|משה פיק}}, אני מצטרף לדברי קודמי. עלה והצלח! {{שכוייח}} אדיר על תרומתך ל[[חב"דפדיה]]!--{{*}} [[משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=אדום|גופן=נרקיסים|חילזון}}]] {{*}} [[שיחת משתמש:חילזון|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=נרקיסים|דף השיחה שלי}}]] {{*}} [[ברגע האמת (ספר)|{{עיצוב גופן|גודל=4|צבע=חום|גופן=יד1|בואו לערוך!}}]] {{*}} 08:01, 16 באוגוסט 2023 (UTC)
== קשר ליובאוויטש ==
עוד אינפורמציה על הקשר עם ליובאוויטש,יתרום לערך חשוב זה [[משתמש:8888|8888]] - [[שיחת משתמש:8888|שיחה]], 10:34, כ"ט באב, ה'תשפ"ג 10:34, 16 באוגוסט 2023 (UTC)
:: "קשר ליובאוויטש" אכן זה המוטו של חב"דפדיה ואין בלתו. אין קשר ליובאוויטש אין ערך. יש קשר עלינו להרחיבו --[[משתמש:מחצית|מחצית]] - [[שיחת משתמש:מחצית|שיחה]], 05:04, ל' באב, ה'תשפ"ג 05:04, 17 באוגוסט 2023 (UTC)
חזרה לדף "ישראל יעקב יעבץ".