שולם ס. (שיחה | תרומות)
שלוחי הרבי: פסקה חדשה
 
(3 גרסאות ביניים של 2 משתמשים אינן מוצגות)
שורה 59: שורה 59:
::ולסיכום: מה עשית רע? -שמחקת את הערך והחזרת אותו. לא כתבתי שזה רע, כתבתי שזה מוזר ומחשיד.
::ולסיכום: מה עשית רע? -שמחקת את הערך והחזרת אותו. לא כתבתי שזה רע, כתבתי שזה מוזר ומחשיד.
::<nowiki>בברכה~~~~</nowiki> [[משתמש:לוח אור זרוע|לוח אור זרוע]] - [[שיחת משתמש:לוח אור זרוע|שיחה]], 22:11, כ' בתשרי, ה'תשפ"ו 22:11, 12 באוקטובר 2025 (IDT)
::<nowiki>בברכה~~~~</nowiki> [[משתמש:לוח אור זרוע|לוח אור זרוע]] - [[שיחת משתמש:לוח אור זרוע|שיחה]], 22:11, כ' בתשרי, ה'תשפ"ו 22:11, 12 באוקטובר 2025 (IDT)
:::א.זה שמחקתי את הערך זה היה בטעות (אם אתה רוצה אתה יכול {{עריכת הדף|חב"דפדיה:בקשות ממפעילים#מחיקת גרסאות|כתובית=לבקש למחוק את הגירסא הזאת}}
:::ב.מה זאת אומרת "הכנסת"?
:::ג.בנוגע לציטוט, אתה צודק, בנוגע לקישורים לחודשים, זה לא יזיק
:::{{ש}}  ~ [[משתמש:א.י.ל.|א.י.ל.]] <small>({{#שווה:|כן|[[שיחת משתמש:א.י.ל.|ש]]<nowiki>|</nowiki>[[מיוחד:תרומות/א.י.ל.|ת]]|[[שיחת משתמש:א.י.ל.|שיחה]] <nowiki>|</nowiki> [[מיוחד:תרומות/א.י.ל.|תרומות]]}})</small> 17:41, 13 באוקטובר 2025 (IDT)
::::א. לא כ"כ נוגע לי איך זה נראה, רק ציינתי שזה מוזר.
::::ב. אני לא ממש הבנתי באמת, אבל שתיכם ילדים, שתיכם נחלאווים, והוא פונה אליך בלשון "שלום מה קורה", אז מה באמת הקשר ביניכם?... בכל אופן, לא תמיד יש הגיון בזה שבנאדם עצבני, ויכול להיות שהוא מתעצבן ממש ממש סתם.
::::ג. 1. אז אולי תתקן את זה? כנ"ל, אני לא בדיוק זוכר איך עשיתי את זה. 2. שמעתי אומרים שזה מזיק [לשבת על מחשב הרבה לראי', ממכר אותך, מבזבסז זמן שיכולת לעשות דברים שפחות לא יזיקו, וגם שקשה לגלול במהירות דף עמוס קישורים]. אבל זיי געזונט. [[משתמש:לוח אור זרוע|לוח אור זרוע]] - [[שיחת משתמש:לוח אור זרוע|שיחה]], 14:47, כ"ג בתשרי, ה'תשפ"ו 14:47, 15 באוקטובר 2025 (IDT)
:::::ב. ניחוש נכון
:::::ג. תיקנתי  ~ [[משתמש:א.י.ל.|א.י.ל.]] <small>({{#שווה:|כן|[[שיחת משתמש:א.י.ל.|ש]]<nowiki>|</nowiki>[[מיוחד:תרומות/א.י.ל.|ת]]|[[שיחת משתמש:א.י.ל.|שיחה]] <nowiki>|</nowiki> [[מיוחד:תרומות/א.י.ל.|תרומות]]}})</small> 20:56, 15 באוקטובר 2025 (IDT)
== שלוחי הרבי ==
יישר כוח על שינוי יעד דפי ההפניה [[משתמש:שולם ס.|שולם ס.]] - [[שיחת משתמש:שולם ס.|שיחה]], 19:25, ג' בטבת, ה'תשפ"ו 19:26, 23 בדצמבר 2025 (IST)