שיחה:החיל – הבדלי גרסאות

מ. רובין (שיחה | תרומות)
יצירת דף עם התוכן "{{א|מענדל סופר}} כבר התקיימה הצבעה האם יש חשיבות לערכי בית המקדש. ~~~~"
 
מענה לתבנית החשיבות, מחיקת שם משתמש בעייתי
 
(8 גרסאות ביניים של 3 משתמשים אינן מוצגות)
שורה 1: שורה 1:
{{א|מענדל סופר}} כבר התקיימה הצבעה האם יש חשיבות לערכי בית המקדש.  בברכה. [[משתמש:מ. רובין]] - [[שיחת משתמש:מ. רובין|שיחה]] 22:23, 31 במאי 2025 (IDT)
{{א|מענדל סופר}} כבר התקיימה הצבעה האם יש חשיבות לערכי בית המקדש.  בברכה. [[משתמש:מ. רובין]] - [[שיחת משתמש:מ. רובין|שיחה]] 22:23, 31 במאי 2025 (IDT)
:היכן? {{שכח|מענדל סופר}}
::[[שיחה:לשכות בית המקדש#פיצול הערך|כאן]].  בברכה. [[משתמש:מ. רובין]] - [[שיחת משתמש:מ. רובין|שיחה]] 09:25, 1 ביוני 2025 (IDT)
:::ההצבעה הייתה לגבי ערך לכל לשכה מביהמ"ק, אך לא לכל פרט בו. לדעתי מיותר ממש ללא שמץ קשר חב"די. בברכה, [[משתמש:מענדל סופר|מענדל סופר]] • [[שיחת משתמש:מענדל סופר|תיבת התלונות]] 09:28, 1 ביוני 2025 (IDT)
::::מה "ההבדל" בין לשכה לשטח?  בברכה. [[משתמש:מ. רובין]] - [[שיחת משתמש:מ. רובין|שיחה]] 13:52, 1 ביוני 2025 (IDT)
:::::אולי תעשה ערך גם על [[לשכת עושי לחם הפנים]], [[לשכת עושי חביתין]], [[לשכת הטלאים]] ועוד? ברור לך שאין חשיבות חב"דית לכל פרט קטן בביהמ"ק.. מילא ד' העזרות שהרכיבו את ביהמ"ק, אבל איננו ויקיפדיה או המכלול לסקור כל פרט ביהדות. בברכה, [[משתמש:מענדל סופר|מענדל סופר]] • [[שיחת משתמש:מענדל סופר|תיבת התלונות]] 14:30, 1 ביוני 2025 (IDT)
::::::אין הצדקה לתבנית החשיבות. השאלה אינה על החשיבות של ערכי המקדש שהיא לפי הכללים, אלא אם רוצים ניתן לאחד את זה לתוך הערך (ובתנאי שהאיחוד יהיה בעל משמעות וקשר ולא רק כדי למחוק את הערך).  [[משתמש:שלום עליכם|שלום עליכם]] - [[שיחת משתמש:שלום עליכם|שיחה]], 12:48, י"ד בסיוון, ה'תשפ"ה 12:48, 10 ביוני 2025 (IDT)
חזרה לדף "החיל".