בדק הבית (770) – הבדלי גרסאות

אין תקציר עריכה
(גרסת ביניים אחת של אותו משתמש אינה מוצגת)
שורה 2: שורה 2:


==בדק הבית==
==בדק הבית==
הארגון הוקם על פי בקשת [[הרבנית חיה מושקא]] (אשת [[הרבי]]), ב[[תשל"ה|שנת תשל"ה]], באותה תקופה דאגה הקופה גם לספרייתו של [[כ"ק אדמו"ר הריי"צ]], כאשר על הנהלת הקופה ופעילותה ממונה ר' [[חיים ברוך הלברשטם]]. בעבר, ניהלו את הקופה הרב [[אהרון בלסופסקי]] הרב [[אברהם ליפסקר]] והרב [[יצחק שפרינגר]]. ועזר להם: הרב [[חיים שלום דובער ליפסקר]]. הארגון ממומן על ידי '''קופת בדק הבית'''.  
הארגון הוקם על פי בקשת [[הרבנית חיה מושקא]] (אשת [[הרבי]]), ב[[תשל"ה|שנת תשל"ה]], באותה תקופה דאגה הקופה גם לספרייתו של [[כ"ק אדמו"ר הריי"צ]], כאשר על הנהלת הקופה ופעילותה ממונה הרב [[חיים ברוך הלברשטם]]. בעבר, ניהלו את הקופה הרב [[אהרון בלסופסקי]] הרב [[אברהם ליפסקר]] והרב [[יצחק שפרינגר]]. ועזר להם: הרב [[חיים שלום דובער ליפסקר]]. הארגון ממומן על ידי '''קופת בדק הבית'''.  


מאז שנת [[תשס"ח]] משתתף הרב [[ברוך שלמה אליהו קונין]] במימון חשבון החשמל של 770 הבניין המקורי בו נמצא גם החדר של [[הרבי]].  
מאז שנת [[תשס"ח]] משתתף הרב [[ברוך שלמה אליהו קונין]] במימון חשבון החשמל של 770 הבניין המקורי בו נמצא גם החדר של [[הרבי]].  


האחראים הפועלים כיום במסגרת בדק הבית הם הרב [[חיים ברוך הלברשטאם]] הדואג לשפץ את [[בית חיינו]]. וסגנו ר' [[מענדל אייזנבאך]]{{הערה|[Https://col.org.il/feed/in/169127 "..איש 'ועד בדק הבית' - הרב מענדל אייזנבאך.."].{{COL}}}}.
האחראים הפועלים כיום במסגרת בדק הבית הם הרב [[חיים ברוך הלברשטאם]] הדואג לשפץ את [[בית חיינו]]. וסגנו הרב [[מענדל אייזנבאך]]{{הערה|[Https://col.org.il/feed/in/169127 "..איש 'ועד בדק הבית' - הרב מענדל אייזנבאך.."].{{COL}}}}.


==קופת הצדקה ב770==
==קופת הצדקה ב770==