שיחה:נתן וולף – הבדלי גרסאות

קבוצה: פסקה חדשה
ספרא רבא (שיחה | תרומות)
אין תקציר עריכה
 
(14 גרסאות ביניים של 8 משתמשים אינן מוצגות)
שורה 16: שורה 16:


{{א|א' מחב"ד}}, אתה בטוח שהוא קבוצה כ"ג? אם כן צריך להוסיף אותו גם ל[[חב"דפדיה:רשימת תלמידי הקבוצה#קבוצה תשכ"ג|רשימת תלמידי הקבוצה]] ● </font>&nbsp;[[User:חלוקת קונטרסים|<span style=><font face="Guttman yad-brush" size="2.5">חלוקת קונטרסים</font>]] • [[שיחת משתמש:חלוקת קונטרסים|שיחה]] • [[יחי|יחי המלך המשיח]] • 20:50 • ו' בתשרי ה'תשפ"ב
{{א|א' מחב"ד}}, אתה בטוח שהוא קבוצה כ"ג? אם כן צריך להוסיף אותו גם ל[[חב"דפדיה:רשימת תלמידי הקבוצה#קבוצה תשכ"ג|רשימת תלמידי הקבוצה]] ● </font>&nbsp;[[User:חלוקת קונטרסים|<span style=><font face="Guttman yad-brush" size="2.5">חלוקת קונטרסים</font>]] • [[שיחת משתמש:חלוקת קונטרסים|שיחה]] • [[יחי|יחי המלך המשיח]] • 20:50 • ו' בתשרי ה'תשפ"ב
:עוד חזון למועד לכתוב את תולדות קבוצה כ"ג, שהיא הקבוצה השני' שהיו צריכים להיות חצי שנה קיבלו אישור על 3 חודשיים. שבגלל סיבה התקצר לחודשיים. וכמה מענות מהרבי בנושא.
:רוב קבוצה כ"ג חזרו שוב מאוחר יותר. [[משתמש:א&#39; מחב&#34;ד|א&#39; מחב&#34;ד]] - [[שיחת משתמש:א&#39; מחב&#34;ד|שיחה]], 21:29, ו' בתשרי, ה'תשפ"ב 21:29, 12 בספטמבר 2021 (UTC)
::אולי בתור התחלה תכתוב את מי שאתה מכיר בפסקה של [[חב"דפדיה:רשימת תלמידי הקבוצה#קבוצה תשכ"ג|קבוצה תשכ"ג]] ואם יש סיפור מענין אולי הוא שייך לערך [[קבוצה]] שתוכל להרחיב ● </font>&nbsp;[[User:חלוקת קונטרסים|<span style=><font face="Guttman yad-brush" size="2.5">חלוקת קונטרסים</font>]] • [[שיחת משתמש:חלוקת קונטרסים|שיחה]] • [[יחי|יחי המלך המשיח]] • 00:21 • ז' בתשרי ה'תשפ"ב
:::גם אחיו מני חזר לשנה נוספת של קבוצה, אבל נראה לי אצלו זה היה סתם כי הוא נהנה אצל הרבי... [[משתמש:להתראות|להתראות]] - [[שיחת משתמש:להתראות|שיחה]], 12:41, ז' בתשרי, ה'תשפ"ב 12:41, 13 בספטמבר 2021 (UTC)
=="גם אחרי ג' תמוז"...==
לדעתי משפט זה המופיע בכמה ערכים הוא הספמה, מילא לסגנן משפט מסויים בכמה אופנים שונים, אבל להעתיק אותו ולהדביק כמות שהוא בכמה וכמה ערכים זה לא תמיד תואם את המציאות. במחילה מכבוד שי. [[משתמש:מאיר דקל|מאיר דקל]] - [[שיחת משתמש:מאיר דקל|שיחה]], 15:00, י"ב באדר, ה'תשפ"ה 15:00, 12 במרץ 2025 (IST)
:אתה מוזמן לסגנן, ויש אכן הרבה מה להוסיף. רק אשמח שתשאיר גם בסגנונך את האמת הפשוטה הזאת, שגם אחרי ג' תמוז המשיכו רבני ומשפיעי אנ"ש בקו של האמונה ב[[הרבי מליובאוויטש כמלך המשיח|רבי מלך המשיח]] ו[[נצחיות חייו של הרבי שליט"א מלך המשיח|נצחיות חייו]], כפי שהתבטא בהשתתפותם ב[[כינוסי גאולה ומשיח - תשנ"ה|כינוסים]] אלו, וכל הפוליטיקות ההגדרות והדיונים שאח"כ אינם נוגעים לעצם העניין.. לדעתי זהו פרט חשוב מאוד, ואמת. ואין להאריך בדבר המצער. --[[משתמש:שי מלך|יחי המלך המשיח!]] - [[שיחת משתמש:שי מלך|שיחה]], 15:49, י"ב באדר, ה'תשפ"ה 15:49, 12 במרץ 2025 (IST)
:: אם כבר הוסיפו בכל הערכים, אין צורך להוריד.  בברכה, יחי המלך המשיח!!! - [[חב"דפדיה:מיזמים/הערך ה-12k|הערך ה12k]]!!! - [[משתמש:מ. רובין]] - [[שיחת משתמש:מ. רובין|שיחה]] 16:02, 12 במרץ 2025 (IST)
::: [[משתמש:שי מלך|יחי המלך המשיח!]] אם באפשרות להוסיף קישורים לקטעי הוידאו בהם רואים את הרבנים והמשפיעים בהשתתפותם[[כינוסי גאולה ומשיח - תשנ"ה|כינוסים]] או חותמים על פס"ד חי בגוף גשמי כמות  השחתות  תרד --[[משתמש:ברכת הגאולה|ברכת הגאולה]] [[שיחת משתמש:ברכת הגאולה|שיחה]]  16:29, י"ב באדר, ה'תשפ"ה 16:29, 12 במרץ 2025 (IST)
:::: הוידיאו, וכן הציון לבית משיח בו נכתבו שמות הרבנים, זמין בערך [[כינוסי גאולה ומשיח - תשנ"ה]], הפס"ד זמין בערך [[נצחיות חייו של הרבי שליט"א מלך המשיח]]. כל מי שרק רוצה לדעת את האמת מוזמן לבדוק זאת. אלא מאי, יש כאלה שלא מוצא חן בעיניהם העובדה הזאת (מה? גם הוא מאמין?) ובוודאי שלא מוצא חן בעיניהם שהרבי חי וקיים ויש פסק דין ש'''אין להעלים אמת זו!''' ביודעם שפסק ההלכה ואמונתם של רבנים ומשפיעים רבים מחייבת גם אותם.. ויה"ר שנראה זאת כבר בגשמיות לעיני כל! --[[משתמש:שי מלך|יחי המלך המשיח!]] - [[שיחת משתמש:שי מלך|שיחה]], 16:39, י"ב באדר, ה'תשפ"ה 16:39, 12 במרץ 2025 (IST)
::::: ר' [[משתמש:ברכת הגאולה|ברכת הגאולה]], ערך חדש נוסף בזכותך! [[פסק הדין שהרבי חי וקיים]]! מסתמא תוסיף לערך.. --[[משתמש:שי מלך|יחי המלך המשיח!]] - [[שיחת משתמש:שי מלך|שיחה]], 19:53, י"ב באדר, ה'תשפ"ה 19:53, 12 במרץ 2025 (IST)
::::::בהרבה עכרים נכתבה פיסקה זו מבלי לפרט ה'פוליטיקא שאח"כ' כלשונכם. מדוע באמת? מי שיקרא את המילים האלו עלול לקבל רושם מוטעה, חב"דפדיה צריכה הרי להציג את המציאות כמו שהיא--[[משתמש:מענדל סופר|בברכה, מענדל סופר]] - [[שיחת משתמש:מענדל סופר|שיחה]], 20:34, י"ב באדר, ה'תשפ"ה 20:34, 12 במרץ 2025 (IST)
:::::::א. יש לציין שהדיון לא באמת קשור לנשוא הערך, ושייך יותר לאולם דיון. ב. '''העובדה''' היא שהוא ורבים כמוהו המשיכו, והגיעו לכינוסים שייצגו '''אמונה''' זאת. אתה רוצה להוסיף את ה'''פוליטיקה'''? את הסיבות לכך שיש אנשים שגם אחרי ג' תמוז דבקו באמונה ב[[הרבי מליובאוויטש כמלך המשיח|רבי מלך המשיח]] [[נצחיות חייו של הרבי שליט"א מלך המשיח|נצחיות חייו]] ו[[יחי אדוננו מורנו ורבינו מלך המשיח לעולם ועד|יחי אדונינו]] והיום לא כ"כ שומעים אותם? בכבוד, תוסיף. אני חושב שזה לא מתאים.. --[[משתמש:שי מלך|יחי המלך המשיח!]] - [[שיחת משתמש:שי מלך|שיחה]], 20:57, י"ב באדר, ה'תשפ"ה 20:57, 12 במרץ 2025 (IST)
::::::::אני פשוט אומר שייצוג הדברים בצורה כזו הוא מטעה מעט. אין לי בעיה עם תוכן הדברים, אך אולי באמת (כפי שהוצע) יש לסגנן אותם בצורה אחרת--[[משתמש:מענדל סופר|בברכה, מענדל סופר]] - [[שיחת משתמש:מענדל סופר|שיחה]], 21:17, י"ב באדר, ה'תשפ"ה 21:17, 12 במרץ 2025 (IST)
חזרה לדף "נתן וולף".