שיחה:ואביטה נפלאות – הבדלי גרסאות

בירור: פסקה חדשה
 
(14 גרסאות ביניים של 6 משתמשים אינן מוצגות)
שורה 6: שורה 6:
:::מסכים עם [[משתמש:חייל של המלך|חייל של המלך]] לגמרי. --[[משתמש:מוישע זוכמיר|מוישע זוכמיר]] - [[שיחת משתמש:מוישע זוכמיר|שיחה]], 23:12, י"ז בסיוון, ה'תשפ"ב 23:12, 16 ביוני 2022 (UTC)
:::מסכים עם [[משתמש:חייל של המלך|חייל של המלך]] לגמרי. --[[משתמש:מוישע זוכמיר|מוישע זוכמיר]] - [[שיחת משתמש:מוישע זוכמיר|שיחה]], 23:12, י"ז בסיוון, ה'תשפ"ב 23:12, 16 ביוני 2022 (UTC)
::::[[משתמש:מוישע זוכמיר|מוישע זוכמיר]], השאלה האם אנחנו מסכימים משיקולים הגיוניים או משיקולים חברתיים...{{קריצה}}. לגופו של ענין מתכנית לתכנית מתברר חשיבות החשיפות והיקף החומר המרתק והחשוב המתפרסם--[[משתמש:חייל של המלך|חייל של המלך]] - [[שיחת משתמש:חייל של המלך|שיחה]], 23:44, י"ז בסיוון, ה'תשפ"ב 23:44, 16 ביוני 2022 (UTC)
::::[[משתמש:מוישע זוכמיר|מוישע זוכמיר]], השאלה האם אנחנו מסכימים משיקולים הגיוניים או משיקולים חברתיים...{{קריצה}}. לגופו של ענין מתכנית לתכנית מתברר חשיבות החשיפות והיקף החומר המרתק והחשוב המתפרסם--[[משתמש:חייל של המלך|חייל של המלך]] - [[שיחת משתמש:חייל של המלך|שיחה]], 23:44, י"ז בסיוון, ה'תשפ"ב 23:44, 16 ביוני 2022 (UTC)
:::::אכן, לפי הפרסומים נקווה שיהיה מעניין בואביטה של ג' תמוז. ● [[User:חלוקת קונטרסים|<font face="Guttman yad-brush" size="2.5">חלוקת קונטרסים</font>]] • [[שיחת משתמש:חלוקת קונטרסים|שיחה]] • [[יחי|יחי המלך המשיח]] • י"ח בסיוון ה'תשפ"ב • 09:26, 17 ביוני 2022 (UTC)
:::::: חושבני שמכיוון ששיקוליי חברתיים - רב בהם ההגיון, שכן מכיר אני מקרוב את עוצמת המפעל ולדעתי איחוד הערכים ממעיט מערכו ולא שייך. --[[משתמש:מוישע זוכמיר|מוישע זוכמיר]] - [[שיחת משתמש:מוישע זוכמיר|שיחה]], 11:27, י"ח בסיוון, ה'תשפ"ב 11:27, 17 ביוני 2022 (UTC)
==הכתבה בבית משיח==
ציינתי םרשת במדבר תשפ"ב כי הגיליון איננו תח"י. אבל הציון לא נכון [כי זה במדבר בחו"ל] ולא מקובל, אשמח שמישהו יתקן ויכתוב מס' גיליון. [[משתמש:קודש לנשיא הדור!|קודש לנשיא הדור!]] - [[שיחת משתמש:קודש לנשיא הדור!|שיחה]], 20:45, כ"א בסיוון, ה'תשפ"ב.
:נראה לי שגם במוסף של י"א ניסן \ פסח של בית משיח השנה התבססו רבות על ואביטה וגם יש גם כתבה בכפר חב"ד (על האירועים עיהם מדובר במשפטים נ"ב) שהתבססה על ואביטה ואולי כדאי לציין--[[משתמש:חייל של המלך|חייל של המלך]] - [[שיחת משתמש:חייל של המלך|שיחה]], 21:46, כ"א בסיוון, ה'תשפ"ב 21:46, 20 ביוני 2022 (UTC)
== ואביטה נפלאות תמוז  ==
מישהו יודע איך אפשר לצפות בזה החדש שאמור להתפרסם היום
תודה--[[משתמש:דער חסיד|דער חסיד]] - [[שיחת משתמש:דער חסיד|שיחה]], 17:14, א' בתמוז, ה'תשפ"ב 17:14, 30 ביוני 2022 (UTC)
:אני רציתי לצפות אבל התאכזבתי שזה רק בוואטצאפ --[[עזרה:חתימה|-]] [[משתמש:זינגען א ניגן|<font face="david">זינגען א ניגן</font>]] [[חסיד|-]] [[שיחת משתמש:זינגען א ניגן|<font face="david">דיבורי חסידים</font>]] - [[חב"דפדיה:מיזמים/הערך ה-9000|מירוץ ה9000]] 17:23, 30 ביוני 2022 (UTC)
::כנ"ל, בדרייב לא עובד משום מה גם כן --[[משתמש:דער חסיד|דער חסיד]] - [[שיחת משתמש:דער חסיד|שיחה]], 17:29, א' בתמוז, ה'תשפ"ב 17:29, 30 ביוני 2022 (UTC)
:::ב"ה! תסתכל עכשיו עובד גם בדרייב וגם ביוטיוב.תסתכל בכתבה של אינפו--[[עזרה:חתימה|-]] [[משתמש:זינגען א ניגן|<font face="david">זינגען א ניגן</font>]] [[חסיד|-]] [[שיחת משתמש:זינגען א ניגן|<font face="david">דיבורי חסידים</font>]] - [[חב"דפדיה:מיזמים/הערך ה-9000|מירוץ ה9000]] 17:34, 30 ביוני 2022 (UTC)
::::עדיין לא עובד, תוכל לשלוח לי ?? nechamapevzner@gmail.com --[[משתמש:דער חסיד|דער חסיד]] - [[שיחת משתמש:דער חסיד|שיחה]], 17:38, א' בתמוז, ה'תשפ"ב 17:38, 30 ביוני 2022 (UTC)
:::::זה אכן עדין לא עובד. פורסם גרסה ראשונית שהורדה. אחרי השידור ב-770 תתפרסם הגרסה המעודכנת. ● [[User:חלוקת קונטרסים|<font face="Guttman yad-brush" size="2.5">חלוקת קונטרסים</font>]] • [[שיחת משתמש:חלוקת קונטרסים|שיחה]] • [[יחי|יחי המלך המשיח]] • א' בתמוז ה'תשפ"ב • 22:02, 30 ביוני 2022 (UTC)
::::::למי שמעוניין: www.youtube.com/watch?v=ZVla-umWbR0 ● [[User:חלוקת קונטרסים|<font face="Guttman yad-brush" size="2.5">חלוקת קונטרסים</font>]] • [[שיחת משתמש:חלוקת קונטרסים|שיחה]] • [[יחי|יחי המלך המשיח]] • ב' בתמוז ה'תשפ"ב • 05:39, 1 ביולי 2022 (UTC)
::::ולמי שחסום:https://drive.google.com/file/d/1g9FMDphM7NbG3XM_Yf1tlmp5K-Jd6_gm/view --[[עזרה:חתימה|-]] [[משתמש:זינגען א ניגן|<font face="david">זינגען א ניגן</font>]] [[חסיד|-]] [[שיחת משתמש:זינגען א ניגן|<font face="david">דיבורי חסידים</font>]] - [[חב"דפדיה:מיזמים/הערך ה-9000|מירוץ ה9000]] 13:12, 4 ביולי 2022 (UTC)
== בירור ==
בתוכנית על הסאטלייט יש קטע ששמואל חפר מוחה נגד אחד העסקנים שהטיל ספק בקיום המאורע, מישהו יודע מי זה העסקן? {{חב"דפדים פעילים}} --{{גופן|4|רשי|[[משתמש:שמואל חיים|'''שמואל חיים''']]}} ♦ [[שיחת משתמש:שמואל חיים|{{צבע גופן|שחור|'''שיחה'''}}]] 13:05, 12 באפריל 2024 (IDT)
חזרה לדף "ואביטה נפלאות".