מאפיית מצות כפר חב"ד: הבדלים בין גרסאות בדף

אין תקציר עריכה
שורה 18: שורה 18:
{{להשלים|פסקה=כן}}
{{להשלים|פסקה=כן}}
* כל ניילון ונייר הנכנס למאפיה עובד בדיקה כימית.
* כל ניילון ונייר הנכנס למאפיה עובד בדיקה כימית.
* עטיפת המקלות בכל הכנסה והוצאה מחדש.
* מהירות הכנת המצה ואפייתה. הידור שמקבל ביטוי רב ב[[שולחן ערוך הרב|שולחן ערוך]] של [[אדמו"ר הזקן]].
* מהירות הכנת המצה ואפייתה. הידור שמקבל ביטוי רב ב[[שולחן ערוך הרב|שולחן ערוך]] של [[אדמו"ר הזקן]].
* מידי 18 דקות כלי הרעדלער (מחורר המצות) עובר ליבון באש, [[בגד]]י העובדים מוחלפים, וכן ספלי המים המשמשים לעיסת הבצק.
* מידי 18 דקות כלי הרעדלער (מחורר המצות) עובר ליבון באש, [[בגד]]י העובדים מוחלפים, וכן ספלי המים המשמשים לעיסת הבצק.
משתמש אלמוני