משתמש:ן. מאיר – הבדלי גרסאות

דף חדש: שלום וברכה. אני הוא משתמש:נ. בן מאיר, רציתי לשוב לפעילות כאן לאחר הפסקה קצרה. אך לצערי איני מצליח להיכ…
 
אין תקציר עריכה
 
(3 גרסאות ביניים של 2 משתמשים אינן מוצגות)
שורה 1: שורה 1:
שלום וברכה. אני הוא [[משתמש:נ. בן מאיר]], רציתי לשוב לפעילות כאן לאחר הפסקה קצרה. אך לצערי איני מצליח להיכנס לחשבוני. אני נכנס, מקיש הסיסמא, ונשאר בכתובת האיי פי. יש עצה??? [[מיוחד:תרומות/212.199.100.148|212.199.100.148]]
שלום וברכה. אני הוא [[משתמש:נ. בן מאיר]], רציתי לשוב לפעילות כאן לאחר הפסקה קצרה. אך לצערי איני מצליח להיכנס לחשבוני. אני נכנס, מקיש הסיסמא, ונשאר בכתובת האיי פי. יש עצה???  
 
לא הצלחתי. נרשמתי, ומיד יצאתי????
 
 
אני שם לב שאתה כותב מאותה כתובת שממנה כותבים רבים (מוזר מאד!), לי למשל, אין בעיה זו, אז כפי הנראה זו אינה בעיה של הכתובת, אלא של המחשב וכיו"ב. '''[[משתמש:חסיד|חסיד]] [[חב"ד]]''' ([[שיחת משתמש:חסיד|שיחה]])
:אולי קשור לחסימתו של [[משתמש:משחית|אותו משיחת]]? '''[[משתמש:חסיד|חסיד]] [[חב"ד]]''' ([[שיחת משתמש:חסיד|שיחה]])
 
::הבעיה עם אותו משחית נפטרה והוא שוחרר (הכתובת IP). יכול להיות שאינך זוכר את הסיסמה, תוכל לקבל זאת לאימייל שהזנת. --בהצלחה! [[משתמש:חיים נהר|חיים נהר]] ([[שיחת משתמש:חיים נהר|שיחה]]) 19:23, 29 בנובמבר 2009 (UTC)